Kinderfeest/ vrijgezellenfeest/ bedrijfsuitje/ workshop

Angelaaz Pottenbakkerij


Altijd al eens achter een draaischijf willen zitten? Bij Angelaaz Pottenbakkerij maak jij je eigen kunstwerk op een draaischijf. Eerst is er een korte demonstratie, daarna mag je zelf aan de slag. Er zijn zes schijven dus er zijn een paar personen tegelijk bezig. De rest kijkt naar de vorderingen van de ander of is de eigen gemaakte pot aan het decoreren. Er worden drie potten per persoon gedraaid. Hier bent u ongeveer anderhalf uur mee bezig. Na ongeveer 3 weken kunt u de werkjes ophalen, ze worden dan afgebakken en geglazuurd.

Tussendoor is er iets te drinken en te snoepen. Kosten zijn 130 euro per groep. Maximaal 10 personen. Op afspraak is het iedere dag mogelijk.


Het is ook mogelijk om 2 uur lang onbeperkt achter de draaischijf te zitten. Klei is volop aanwezig. Als u eenmaal uw draai gevonden heeft gaan we wat meer op techniek letten zodat u, naast schaaltjes ook uw eigen fijne drinkbeker maakt. Vanaf twee personen 32,50 per persoon. Na ongeveer drie weken kunt u de werkstukken ophalen. Ze worden gebakken en geglazuurd zodat het ook in de vaatwasser en magnetron kan. Op afspraak is het iedere dag mogelijk.


Cursus is er op woensdag ochtend van 9.00 tot 11.30 en op maandag avond van 19.30 tot 22.00 uur. Er word gewerkt in een kleine groep van maximaal 6 personen. U leert uw eigen klei te bewerken, diverse potten en schalen te draaien en te decoreren. Ieder werkt op zijn eigen niveau. Per blok van 10 is er 1 inhaalmoment. Voor meer informatie stuurt u een mail naar info@angelaazpottenbakkerij.nl

Copyright 2013 © All Rights Reserved